• nl
  • en
  • de

Slooprobot bedrijfsinformatie

Slooprobot.nl is een handelsnaam van Stelling Vroomshoop B.V. een bedrijf met al 30 jaar ervaring in het uitvoeren van boor- en zaagwerkzaamheden in asfalt en beton en tevens gespecialiseerde sloopwerken. Betrouwbaar en deskundig met veel ervaring in combinatie met een professionele werkuitvoering zijn de kenmerken van ons bedrijf. Wij zijn VCA en BRL 0509 gecertificeerd (het aanbrengen van constructieve ankers in verhard beton).

Ons uitgebreide programma omvat een grote diversiteit aan  boor- en zaagsystemen en uitvoeringen, voor het uitvoeren van specialistische sloopwerken hebben wij diverse draadzagen, betonpers/splijtsystemen, betoncrushers, staalscharen en diverse slooprobots. Tevens zijn wij in onze servicewerkplaats dagelijks bezig met het onderhouden, ontwikkelen en aanpassen van machines en gereedschappen, om zo snel en professioneel mogelijk te kunnen werken, zodat ook u weer snel verder kunt met uw opvolgende werkzaamheden.

Geavanceerde moderne technieken en kennis waarborgen een constante kwaliteit en service. Wij hebben naast voornoemde werkzaamheden ook nog andere specialiteiten, zoals het met precisie slopen van voegovergangen, betonsloopwerken, hydraulisch beton splijten, beton opruwen, betonslijpen, ankerverlijmingen en het afdichten van krimp en uitzetvoegen in betonnen vloeren, wegen, fietspaden en rotondes.

Wij hebben een team van ervaren, goed opgeleide, correcte en zeer professionele medewerkers met zeer modern uitgeruste servicewagens, die allen voorzien zijn van een eigen water en stroom voorziening waardoor ze ook goed op onverwachte situaties zijn voorbereid. Bij Stelling Vroomshoop B.V. en Slooprobot.nl. bent u verzekerd van deskundigheid en onze vertrouwde snelle service

Op deze website ziet u een overzicht van onze diensten die wij kunnen leveren met slooprobots . Neem voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden voor uw bedrijf, gerust contact met ons op.